ال نود در شرایطی وارد بازار ایران شد که مردم به دنبال یک خودروی جدید، باکیفیت و ارزان بودند و از خودروهای قدیمی و تکراری خسته شده بودند. با آغاز تولید و فروش این خودرو در ایران، طی ماه اول بیش از یکصد هزار دستگاه ال نود ثبت سفارش شد که نشان از استقبال بسیار خوب مردم به این خودروی با اصل و نسب فرانسوی داشت.
در این مقاله میخواهیم به بررسی مزایا و معایب ال نود بپردازیم. در ابتدا ویژگیها و مشخصات خودروی ال نود را بهطورکلی بیان میکنیم در ادامهی آن معایب و سپس مزایای ال نود را مورد بررسی قرار میدهیم.
آنچه در ادامه میخوانید
- تاریخچه
- مشخصات فنی ال نود
- معایب ال نود
- طراحی نامناسب و قدیمی ال نود
- طراحی داخلی ضعیف و اتاق بیروح
- میدان دید عقب محدود
- سیستم صوتی ضعیف
- قیمت بالای لوازم یدکی
- صندلیهای ناراحت
- امکانات رفاهی و تجهیزات بسیار کم و ابتدایی
- برخی از معایب دیگر ال نود
- معایب فنی ال نود
- معایب فنی ال نود در قسمت پلوس
- معایب ال نود در مورد جاگیری قطعات
- معایب ال نود در مورد تسمه تایم
- مزایای ال نود
- بازار دست دوم پر رونق
- کلام آخر
تاریخچه
داچیا لوگان سال ۲۰۰۴ در اروپا رونمایی شد. یک سدان کامپکت از رنو که در اروپا، توسط داچیا رومانی که زیرمجموعه رنو فرانسه است تولید میشد و توانسته بود بهعنوان خودرویی موفق و خوب شناخته شود.
در بازار ایران، خودروی لوگان را با نام تندر نود یا ال نود میشناسند. این خودرو تقریباً از یک دهه پیش، در کشور ما توسط شرکت رنو پارس که یک شرکت مشارکتی است، با نام ال نود تولید میشود.
داستان تولید ال نود ازآنجا شروع شد که رئیسجمهور فرانسه در سفرش به روسیه دید که خودروهای ارزانقیمت از فروش بالایی برخوردارند و ایده ساخت یک خودرو ارزانقیمت، بادوام و مدرن به ذهنش خطور کرد.
مشخصات فنی ال نود
قبلا از اینکه به بیان مزایا و معایب ال نود بپردازیم، ابتدا یک سری مشخصات فنی این خودرو را معرفی میکنیم:
- نوع موتور: K4M
- حجم موتور (۱۶۰۰ سی سی)
- حداکثر توان موتور: ( ۱۰۵ اسب بخار در ۵۷۵۰ دور در دقیقه)
- حداکثر گشتاور: ( ۱۴۰ نیوتن متر در ۳۷۵۰ دور در دقیقه)
- نسبت تراکم: ۹.۸
- تعداد سوپاپ: ۱۶
- نوع سوخت سازگار: بنزین بدون سرب اکتان ۸۷ و ۹۵
- استاندارد حد آلایندگی: یورو ۴
- حداکثر سرعت: (km/h 175)
- شتاب صفر تا ۱۰۰ (ثانیه) : دنده دستی ۱۰.۲ / دنده اتومات ۱۱.۷
- سیستم انتقال قدرت: ۵ دنده دستی / ۴ دنده اتومات
- مصرف سوخت داخل شهر: (Lit/100 km 9)
- مصرف سوخت خارج شهر: (Lit/100 km 5.6)
- مصرف سوخت ترکیبی (Lit/100 km): دنده دستی ۶.۹ / دنده اتومات ۸.۳
- طول خودرو: (mm 4250)
- عرض خودرو: (mm 1740)
- ارتفاع خودرو: (mm 1525)
- فاصله بین دو محور چرخهای عقب و جلو: (mm 2630)
- وزن خودرو بدون سرنشین با مخزن سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی: (kg 1115)
- گنجایش مخزن سوخت :(Lit 50)
- حجم فضای صندوقعقب: (Lit 510)
معایب ال نود
در این قسمت از مقالهی مزایا و معایب ال نود میخواهیم به بررسی معایب ال نود بپردازیم.
اگر به دنبال خرید خودرو هستید و قصد دارید ال نود را انتخاب کنید با آگاهی از معایب ال نود این خودرو را انتخاب کنید؛ همچنین ببینید که آیا در قبال پولی که پرداخت میکنید خرید ال نود بهصرفه هست یا نه.
طراحی نامناسب و قدیمی ال نود
در این قسمت از مقالهی مزایا و معایب ال نود به یکی دیگر از معایب این ماشین که طراحی نامناسب است میپردازیم. اگرچه خودروی ال نود یک خودروی اروپایی قلمداد میشود اما برعکس دیگر محصولات شرکتهای اروپایی از طراحی مناسبی در بدنه و قسمتهای داخلی خودرو برخوردار نیست.
این خودرو طراحی بسیار ساده و خطکشی شدهای دارد. در طراحی این خودرو خبری از خمها و همچنین ظرافتهای طراحی اروپایی وجود ندارد.
در جلو و عقب خودرو با چراغهای بزرگ و ساده روبهرو هستید که البته از کارکرد نسبتاً مناسبی برخوردار هستند.
بهطورکلی، رنو تندر ۹۰ از یک طراحی قدیمی و بیروح بهره میبرد و میتوان گفت که خودروی زیبایی نیست.
البته خیلیها با این مشکل بهراحتی کنار میآیند و کیفیت فنی و سواری بالا در مقایسه با زیبایی ظاهری اهمیت بیشتری برای آنها دارد.
طراحی داخلی ضعیف و اتاق بیروح
طراحی داخلی خودروی ال نود نیز بسیار ساده است. بهطوریکه داشبورد خودرو برای راننده و سرنشینان هیچ جذابیتی ندارد. در طراحی خودروی ال نود سعی شده بیشتر از گزینههای اقتصادیتر استفاده شود تا حدی که تجهیزات ساده و کم در خودرو تعبیهشدهاند.
اگر داخل یک خودروی ال نود بنشینید، حس و حال سوارشدن به یک خودروی ارزانقیمت به شما دست خواهد داد. طراحی فوقالعاده ساده داشبورد و کنسول مرکزی، در کنار یک فرمان ساده و صفحه کیلومتر و آمپرهای نهچندان خوب موجب شدهاند تا ال نود در این بخش، عملکرد خوبی از خود نشان ندهد. از سوی دیگر، استفاده از پلاستیک سخت در طراحی کابین پکیج کابین زشت ال ۹۰ را کامل کرده است.
برای مثال یکی از خلاقیتهای شرکت داچیا این است که سعی کرده است با جانمایی دکمههای شیشهبالابر در قسمت میانی خودرو از تکرار آنها بر روی دستههای درب خودداری نماید! مکان قرارگیری دکمههای شیشهبالابر خودرو بهخصوص برای سرنشینان عقب بسیار نامناسب بوده و در صورت حضور نفر سوم بر صندلی عقب، امکان برخورد پا با این دکمهها بسیار زیاد است.
در یککلام میتوان گفت طراحی خودروی ال نود بهطوری انجامشده است که خریدارانی که جذابیت، یکی از ملاکهای آنها برای انتخاب خودرو است مطمئناً ال نود را برای خرید انتخاب نمیکنند!
میدان دید عقب محدود
یکی از معایب خودروی ال نود که خیلی از دارندگان این خودرو از آن شکایت دارند، میدان دید عقب کم در هنگام رانندگی است. اکثر دارندگان خودروی ال نود مدعی هستند که میدان دید عقب آن از مهمترین معایب این خودرو بهحساب میآید.
ارتفاع زیاد درب صندوقعقب باعث کمتر شدن میدان دید راننده شده است؛ تا جایی که برخی معتقدند که اگر راننده تازهکاری پشت ال نود بنشیند بهراحتی قادر به دندهعقب رفتن با آن نخواهد بود.
سیستم صوتی ضعیف
در این قسمت از مقالهی مزایا و معایب ال نود به یکی دیگر از معایب این ماشین که سیستم صوتی ضعیف است میپردازیم.
ال نود از ۴ اسپیکر بهره میبرد که دو اسپیکر در بخش جلو و دو اسپیکر در بخش پشتی دستگاه قرارگرفتهاند اما هرچقدر هم که زور میزنند نمیتوانند عالی باشند.
سیستم پخش ال نود در کمال تعجب قابلیت اتصال USB و بلوتوث را ندارد (فقط AUX دارد). لذا شما نمیتوانید که آهنگهای خودتان را از طریق گوشی و یا فلش در ماشین پخشکنید. همچنین راننده ال نود نمیتواند از طریق این خودرو به گوشی وصل شود و مکالمه کند.
نکتهی عجیب دیگری هم که در مورد سیستم صوتی ال نود وجود دارد این است که اگر آهنگی با صدای کم در حال پخش باشد و شیشهها هم کاملاً بالا باشند بازهم امکان شنیدن صدای آهنگ در خارج از خودرو هست!
پس اگر قصد خرید ال نود را دارید و سیستم صوتی برایتان مهم است باید بودجهای برای تعویض سیستم صوتی خودروی خود کنار بگذارید.
قیمت بالای لوازم یدکی
ال نود در کل خودروی کمخرجی است اما متأسفانه دارای قطعات پرخرجی است. ناگفته نماند که ال نود بعد از پژو ۲۰۶ در این رده قیمتی دارای قطعات گرانتری نسبت به رقبایش است و قیمت قطعات ال نود در حد قیمت دیگر خودروهای بالا رده خودش در بازار است.
یک خودرو، هرچقدر هم که کیفیت ساخت خوبی داشته باشد، بالاخره روزی خراب میشود و نیاز به تعمیر پیدا خواهد کرد. از سویی دیگر، تصادفات خودرویی امری است که حتی ماهرترین رانندهها هم نمیتوانند از آن فرار کنند.
خودروی ال نود، خودرویی باکیفیت و با استهلاک کم است، ولی یکی از بزرگترین ایرادهای آن، قیمت بسیار بالای لوازمیدکی، قطعات و لوازم بدنه آن است.
بهعنوانمثال، قیمت درب راننده ال نود در بازار از قیمت درب راننده پژو ۴۰۵، حدود ۱۰۰ هزار تومان گرانتر است. برای اینکه بهتر بتوانید گران بودن قطعات ال نود را درک کنید، یک مثال دیگر برای شما مطرح میکنیم. قیمت سر سیلندر کامل ال ۹۰ در بازار حدوداً سه برابر قیمت سر سیلندر کامل برای پژو ۴۰۵، است.
صندلیهای ناراحت
در این قسمت از مقالهی مزایا و معایب ال نود به یکی دیگر از معایب این ماشین که صندلیهای ناراحت آن است میپردازیم. کیفیت سواری و صندلیهای یک خودرو بدون شک یکی از مهمترین مقولههای مدنظر مشتریان در انتخاب یک خودرو برای خرید محسوب میشود.
طراحی صندلیها باید بهگونهای باشد که راننده و سرنشین در مسافتهای طولانی بتوانند سواری راحتی با خودرو داشته باشند. صندلیها ازلحاظ نشیمن و جای پا باید به اندازه کافی بزرگ باشند تا مسافران در حین یک مسیر طولانی احساس خستگی نکنند.
متأسفانه، داچیا در طراحی این خودرو، احتمالاً بهمنظور پایین نگهداشتن هزینه نهایی تولید، هیچ توجهی به این بخش نکرده است. صندلیهای ال نود چندان راحت نیستند و این موضوع در صندلیهای عقب بیشتر به چشم میخورد.
در نسخههای پایین ال نود صندلیهای عقب حتی پشتسری هم ندارند و این موضوع در سفرهای طولانی بسیار خستهکننده خواهد بود؛ البته بالا بودن ارتفاع سقف باعث دلگرمی افراد قدبلند در سفرهای برونشهری خواهد بود.
با این اوصاف، اگر زیاد اهل مسافرت هستید و خانواده پرجمعیتی دارید، بهتر است بیخیال خرید ال نود شوید، زیرا سفر کردن با این خودرو مخصوصاً برای سرنشینهای عقب میتواند تجربه بسیار آزاردهندهای باشد.
امکانات رفاهی و تجهیزات بسیار کم و ابتدایی
یکی از بزرگترین معایب ال نود آپشنهای رفاهی بسیار کم آن است.
خودروی ال نود تجهیزات و امکانات رفاهی بسیار کمی دارد بهطوریکه میتوان این خودرو را یکی از خودروهای سطح پایین بازارهای جهانی با رویکرد اقتصادی و قیمت ارزان تلقی نمود.
ال نود در چند تیپ و نسخه روانه بازار شده است که میتوان بهE0 ، E1 و E2 اشاره کرد. درواقع E0 پایینترین نسخه و E2 کاملترین نسخه است. با نگاه کردن به جلوی خودرو میتوان نوع تیپ آن را تشخیص داد. در E0 کل سپر خودرو به رنگ مشکی است. در E1 سپر خودرو به رنگ خود ماشین است اما جلوپنجره آن که پشت رادیاتور قرارگرفته مشکیرنگ است. در نسخه E2 هم سپر و هم جلوپنجره به رنگ خود ماشین است و نوارهایی از جنس استیل در جلوپنجره به چشم میخورد.
این خودرو که در لیست امکاناتش کیسههای هوا وجود دارد، تنها دارای دو کیسه هوا آنهم برای سرنشینان جلوی خودرو است. این در حالی است که خودروهای معمول و میان رده بازارهای خارجی از تعداد ۶ تا ۱۰ کیسه هوا با فنّاوری اس آر اس استفاده میکنند.
تعداد دو کیسه هوا نیز در صورتی به شما تعلق میگیرد که مدل ال نود E2 را خریداری کرده باشید. البته تجربه ثابت کرده است که همین دو کیسه هوا در ال نود نیز در مواقع بحران و بروز تصادفات باز نخواهند شد!
برخی از معایب دیگر ال نود
در نسخه E0 ال نود حتی در داشبورد چراغی برای اوقات تاریک وجود ندارد و شیشههای جلو و عقب هم بهصورت دستی بالا پایین میروند.
متأسفانه، ال نود حتی در مدل فول آپشن E2 خود نیز، امکانات خوبی در اختیار خریداران قرار نمیدهد و اگر مثلاً آن را با یک مدل همرده ازنظر قیمت مثل دنا مقایسه کنید، تندر ۹۰ امکاناتی مانند صفحهنمایش، کروز کنترل، نویگیشن و بسیاری موارد دیگر را ندارد.
از سیستم مانیتور و دوربین عقب برای دندهعقب نیز در خودروی ال نود بهرهمند نخواهید شد. حتی در خودروی ال نود سیستم چشم سوم برای کمک به راننده در حرکت با دندهعقب نیز وجود ندارد.
صندلیهای خودروی تندر ۹۰ کاملاً دستی بوده و سیستم حرکت برقی ندارند. مدلهای پیش از سال ۹۰ و ۹۱ خودرو به یک پیچ برای تنظیم گودی کمر در صندلی راننده مجهز بود که در مدلهای بعدی این پیچ هم حذف شد.
همچنین دستگیرههای باز و بسته کردن درهای خودروی ال نود بسیار نامناسب و زشت است.
معایب فنی ال نود
در این قسمت از مقالهی مزایا و معایب ال نود به بیان معایب فنی ال نود میپردازیم. اگرچه خودروی ال نود در صورت مراقبت و سرویسهای مناسب چندین سال بدون مراجعه به تعمیرگاه به شما سرویس خواهد داد، اما برخی از موارد فنی این خودرو دارای مشکلاتی است که ممکن است شما را بهشدت گرفتار نماید.
معایب فنی ال نود در قسمت پلوس
بزرگترین ایراد فنی خودروی ال نود در قسمت پلوس و مربوط به گردگیر پلوس است. گردگیر پلوس در خودروی ال نود طوری طراحیشده است که درصورتیکه براثر استهلاک (جنس آن از پلاستیک بوده و بعد از مدتی خشک و فرسوده میشود) و یا برخورد سنگ و اجسام دیگر دچار پارگی گردد واسکازین گیربکس تخلیهشده و ممکن است به گیربکس آسیب جدی وارد شود. این نکته یکی از مسائلی است که بسیاری از دارندگان خودروی ال نود با آن آشنا نبوده و خطر جدی آنها را تهدید مینماید.
در مقایسه ال نود با خودروهای پژو، پژو دارای بستها و لایه دومی برای نگهداری واسکازین در صورت پاره شدن گردگیر پلوس بوده و احتمال پیشامد چنین مشکلی در خودروهای پژو بسیار کمتر خواهد بود.
معایب ال نود در مورد جاگیری قطعات
در صورت خرابی گیربکس و یا بسیاری از قطعات دیگر داخل محفظه کاپوت به خاطر شرایط طراحی فنی قطعات و تجهیزات داخل کاپوت امکان باز کردن یک قطعه در بسیاری از موارد بهتنهایی وجود ندارد.
در خودروی ال نود اگر بخواهیم گیربکس را بازکنیم ابتدا باید رام را بازنموده و به دلیل کمبود فضای دسترسی به قطعات مجبوریم که جای باتری و کامپیوتر خودرو را نیز بازنماییم تا بتوانیم به پیچهای گیربکس دسترسی داشته باشیم که این نشاندهنده طراحی بد خودرو (البته در جاگیری قطعات) است.
معایب ال نود در مورد تسمه تایم
سیستم مرتبط با تسمه تایم این خودرو یکی از حساسیتهای فنی موجود در موتور خودروی ال نود است که بایستی در رانندگی و بهخصوص برای دندهمعکوسهای ناگهانی بسیار به آن توجه و دقت داشته باشید.
در ادامهی مقاله مزایا و معایب ال نود به بیان مزایای این خودرو میپردازیم:
مزایای ال نود
حال میخواهیم به بررسی مزایای ال نود بپردازیم و ببینیم آیا این خودرو در بازار فعلی ایران، ارزش خرید دارد یا خیر. البته موارد مطرحشده در مقالهی مزایا و معایب ال نود بهعنوان مزیت خودرو، بیشتر به درد کسانی میخورد که این موارد جزء معیارهای اصلی آنها برای خرید خودرو باشد.
ایمنی خوب
ال نود، ازآنجاییکه خودرویی بااصالت بوده و طراحی و ساخت آن اصولی است، موفق شده ۳ ستاره از ۵ ستاره ایمنی موسسه اروپایی ENCAP را دریافت کند.
این حد از ایمنی بیشک در این بازه قیمتی عملکرد بسیار مناسبی محسوب میشود؛ چراکه اکثر رقبای ال نود در هیچ آزمون ایمنی حتی شرکت هم نکردهاند و اطلاعاتی از آنها در این خصوص در دست نیست. همین موضوع باعث میشود مردم اعتماد بیشتری به این خودرو داشته باشند.
بدنه و شاسی ال نود قوی و محکم است و در تصادفات عادی نهایت مقاومت را از خود نشان میدهد و از دید ایمنی نمره قابل قبولی به دست میآورد.
قطعات داخلی ال ۹۰ توسط مهندسین رنو بهگونهای طراحیشده است که در زمان تصادف فشرده میشوند.
باک بنزین ال نود هم در کف خودرو و با فاصله از کمکفنرهای آن قرارگرفته است که همین امر باعث میشود که در زمان تصادف از عقب، باک بنزین سوراخ نشود.
مهندسین رنو در پشت صندلیهای عقب ال ۹۰ یک لایهی عرضی قرار دادهاند که همین امر باعث شده که از صندوقعقب جسمی به داخل کابین خودرو راه پیدا نکند.
داشبوردها هم ساختار لانهزنبوری دارند که این ساختار در کنار جنس آن، باعث میشود که در زمان تصادف از جلو، زانوی فرد دچار آسیبدیدگی نشود.
از مهمترین امکانات ایمنی این خودرو میتوان به ترمز ABS چهار کاناله با EBD و کمربند ایمنی سهنقطهای جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع اشاره کرد.
موتور پرقدرت و شتاب قابل توجه خودرو
در این بخش از مقالهی مزایا و معایب ال نود به بیان یکی دیگر از مزایای ال نود میپردازیم.
اگر تجربه رانندگی با این خودرو را داشتهاید قطعاً متوجه این موضوع شدهاید، قدرت خوب موتور و شتاب بالایی است که این خودرو دارد. زیر کاپوت این خودروی پرفروش موتوری با حجم ۱۵۹۸ سی سی قرارگرفته است. افزایش دور موتور در دندههای مختلف کششی را پدید میآورد که باعث میشود ال نود بتواند در مدت ۱۰.۲ ثانیه به شتاب ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
- نسخه دندهاتومات ال نود علاوه بر کاهش شتاب خودرو، مصرف سوخت آن را هم بالاتر برده است. ازاینرو توصیه میکنیم که اگر در شهرهایی زندگی میکنید که خبری از ترافیک زیاد نیست و قصد خرید ال نود را دارید، مدل دستی آن را خریداری کنید.
- این موتور پرقدرت ۱۶ سوپاپ دارد و سیستم انژکتور چندنقطهای نیز یاریرسان این خودرو است.
رنو بر روی ال نود یک موتور پرقدرت قرار داده است که تندر را تبدیل به محصولی نسبتاً پرشتاب و هم چون اسمش چالاک میکند. در زمانی که برای اولین بار بهعنوان راننده سوار تندر شوید، این چالاک بودن بهخوبی حس شود.
کیفیت بالا، استهلاک کم و خدمات پس از فروش
یکی دیگر از مهمترین مزایای ال نود این است که این خودرو از کیفیت ساخت بالایی به نسبت قیمتی که دارد برخوردار است. استهلاک ال نود هم بسیار کم است. اگر قیمت بالای لوازمیدکی ال نود را فاکتور بگیریم این خودرو در کل یک خودروی کمهزینه به شمار میآید.
اگر به خودروی ال نود رسیدگی کنید، سرویسهای آن را بهموقع انجام دهید و رانندگی غیرعادی نکنید تا چندین سال احتیاجی به تعمیر ندارد. این مزیت در کمتر خودرویی (در این محدوده قیمتی) یافت میشود.
تندر نود بهواسطه بهرهمندی از خدمات ایرانخودرو و سایپا در سراسر کشور در تأمین و پوشش قطعات از خدمات پس از فروش خوبی بهره میبرد.
مصرف سوخت کم ال نود
با توجه به بالا رفتن قیمت سوخت، یکی از فاکتورهایی که در خودروهای اقتصادی بازار، مانند ال نود اهمیت بسیار بالایی برای خریدار دارد، مصرف سوخت آن است.
ال نود بهواسطه بهرهگیری از موتور کممصرف، یکی از کممصرفترین خودروهای داخلی در بازه قیمتی خودش است. ال نود یک باک ۵۰ لیتری دارد. این خودرو در مدل دستی خود، طبق اعلام شرکت بسیار کممصرف است.
سوخت ال نود در مقایسه با مثلاً مصرف سوخت سمند یا مدلهای پژو بسیار کمتر است.
البته شرکتها میزان مصرف سوخت خودروها را در شرایط آزمایشگاهی و ایدهآل، با بهرهگیری از رانندگان حرفهای محاسبه و اعلام میکنند، ازاینرو خودروها معمولاً کمی بیشتر ازآنچه شرکتها ادعا دارند بنزین مصرف میکنند.
ابعاد مناسب یکی دیگر از مزایای ال نود
در این قسمت از مقالهی مزایا و معایب ال نود به بیان یکی دیگر از مزایای این خودرو که ابعاد مناسب آن هست میپردازیم. با توجه به ارتفاع مناسب سقف، ال نود در مسافتهای طولانی باعث اذیت سرنشینان نمیشود. به لطف طراحی جعبه گونه داچیا، فضای مناسبی داخل خودروی ال نود به وجود آمده که تا حدودی میتواند عیب راحت نبودن صندلیها را بپوشاند.
صندوقعقب جادار از مزایای ال نود برای خریداران
اگر شما هم اهل مسافرت با ماشین شخصی باشید، فضای بار کافی در صندوقعقب برایتان یکی از مسائل مهم در هنگام خرید خودرو است. ال نود بیشترین فضای صندوقعقب را در بین رقبای خود در این بازه قیمتی و همچنین همرده و همکلاس خود ارائه میدهد. حجم صندوقعقب ال نود حتی از خودروی سمند هم کمی بیشتر است.
بازار دست دوم پر رونق
با توجه به مزایای و معایب ال نود که تا اینجا ذکر کردیم و همچنین به دلیل محبوبیت برند رنو نزد ایرانیها، ال نود توانسته تصویر خوبی از خود در میان مردم ایجاد کند. از همین رو، ال نود یکی از آن خودروهای بازار است که هر موقع پول لازم بودید، خیلی راحت میتوانید آن را با قیمت مناسب بفروشید. بازار دست دوم ال نود رونق بسیار زیادی دارد و معمولاً اگر خودروی شما تصادفی نباشد و کارکرد معقولی هم داشته باشد، به نسبت دیگر رقبای این خودرو، افت قیمت خیلی زیادی هم نخواهد داشت.
کلام آخر
به پایان مقالهی مزایا و معایب ال نود رسیدیم؛ امیدواریم لذت برده باشید.
اگر قصد خرید و فروش خودروی موردنظر خود را دارید میتوانید به وبسایت واسط کالا یا اپلیکیشن واسط کالا مراجعه نمایید و به راحتی اینکار را انجام دهید.
ماشین بسیار خوبی است ولی دوستانی که پژو دوست دارن با عمام زاده پژو حال کنن
هرکس خواست بخره ١٣٨۶-١٣٨٩را بخره در حدماشین های ساده اروپاست
که دقیقا هم باهمین استراتژی ساخته شده
مدلهای یعدی به ترتیب سال افت کیفیت داره
تمیز کم کار مدل پائین
میگما من مدل ۱۳۸۷ رو دارم سیستم صوتی قوی صندلی ارام و عالی در حد بی ام و قدیمی بی صدا راحت عشق جاده حتما بخرید
من ال نود دارم و خیلی خیلی ازش راضی هستم به نظر من ماشین کم صدا و پرقدرتی است
ال نود E2LPفول در یک نگاه:
ال ۹۰ چون در EURO NCAP امتیاز خوب سه ستاره ایمنی و کیفیت کسب کرده در اروپا و تمام کشورهای جهان مجوز فروش دارد این در حالیست که هیچکدام از تولیدات داخلی و اکثر خودروهای چینی بدلیل نا امن بودن و در نتیجه عدم امکان شرکت در تست ایمنی اروپا مجوز فروش در کشوهای توسعه یافته را ندارند. ال نود جزو معدود خودروهایی است که با سخت ترین نظارت های کارخانه مادر رنو تا قبل از خروج از ایران تولید می شد چون ۵۱ درصد سهام رنو پارس متعلق به شرکت رنو بود.
+ ایمنی بالا در تصادفات و آسیب دیدگی کمتر سرنشینان بدلیل طراحی اصولی و استاندارد ساختار لانه زنبوری داشبرد که از پلی پرو لین جاذب نیرو ساخته شده در ضربه از جلو خطر آسیب به زانو را کاهش می دهد . زاویه دار بودن قسمت زیرین داشبرد و درب آن به صورتی است که نیرو را روی پا ، ساق ، زانو ها و قوزک سرنشین پخش می کند و این در شرایطیست که ساختار صندلی ها لگن را در موقعیت مناسبی برای تحمل تصادفات احتمالی قرار می دهد .
+ سپر بسیار قوی واتاق و بدنه مستحکم با فولاد مقاوم و ورق گالوانیز ضدزنگ
+ سیستم تعلیق و جلوبندی بسیار قوی و محکم و حساس نبودن به چاله چوله ها و در نتیجه امکان حرکت با بالاترین سرعت در خیابان های فرعی سطح شهر
+ امکان آفرود بدلیل ارتفاع زیاد خودرو از سطح زمین و حس سواری شاسی بدلیل ارتفاع زیاد خودرو در حد مینی شاسی ها
+ مصرف سوخت مناسب گرید B :
در جاده حدود ۵/۵ و در شهر حدود ۸ و مصرف ترکیبی حدود ۶/۶ لیتر در یکصد کیلومتر
+موتور ۱۶ سوپاپ مدرن K4M A690 پرشتاب و بادوام و با استهلاک پایین که در بیشتر محصولات رنو از جمله رنو لوگان و رنو ساندرو و رنو مگان و رنو سیمبل و رنو داستر و…. استفاده میشود این موتور طراحی سال ۲۰۰۵ میباشد .
+ هماهنگی بسیار خوب موتور با گیربکس در کنار وزن کم خودرو و در نتیجه شتاب گیری عالی ۱۰ ثانیه ای صفر تا صد و برآورده شدن نیازهای سرعتی افراد جوان تر در سربالایی و کفی
+ عدم مصرفی بودن قطعات، دوام بالای قطعات، امکان کارکرد طولانی تر حتی در صورت داشتن نقص فنی
+ عدم خرابی موتور تا زمان پاره نشدن تسمه تایم و نیاز به باز نشدن موتور تا ۵۰۰ هزار کیلومتر بجای باز شدن در هر ۵۰ هزار کیلومتر و عدم نیاز به تعمیر جلوبندی، گیربکس و … در طول عمر خودرو با رانندگی اصولی
+ رینگ آلومینیومی فابریک رنو
+صندوق جادار ۵۱۰ لیتر
+دوعدد کیسه هوا وبا کمربندهای پیش کشنده سه نقطه ای
+ سیستم ترمز قابل اطمینان با ABS وEBD ورژن ۸ بوش آلمان و عالی در ترمز گیری
+ اتاق جادار مستحکم مناسب برای ۵ سرنشین بزرگسال
+ضد سرقترین خودرو بنا بگزارش پلیس راهوار دارای سیستم ضد سرقت خوب
+ به صرفه بودن نگهداری خودرو بدلیل عدم نیاز به تعمیرات با رانندگی اصولی و اگرچه گرانتر می خرید موقع فروش هم گرانتر می فروشید.